Expositie Kopstukken Bont & Blauw te zien in Heythuysen

Print
Expositie Kopstukken Bont & Blauw te zien in Heythuysen

De galerie en tuin van Bont & Blauw staan weer vol met kunst. Afbeelding: Galerie Bont & Blauw

Heythuysen -

De expositie Kopstukken in Galerie Bont & Blauw aan de Vlasstraat 30 in Heythuysen is nog te zien tot en met zondag 25 augustus. De galerie is op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur geopend en op afspraak.

De expositie kenmerkt zich door diversiteit. Van het ‘Engeltje in de hemelpoort’ van Lieven d’Haese tot de werken van Gerti Bierenbroodspot die rechtstreeks uit archeologische opgravingen lijken te komen. Nic Jonk toont bronzen beelden met daarnaast vrouwenfiguren van Eddy Roos die doen denken aan Rodin. Er zijn ook fantasiefiguren van Sjaak Smetsers in kleur, transparant en met humor. Waar Jacqueline Desmet mensenfiguren in alledaagse situaties exposeert, laat Sjer Jacobs met zijn beelden de kijk van de kunstenaar op de wereld om zich heen zien. Ook de galerie is ingericht met divers werk. Van kleurrijk geschilderde doeken door Rob Kars en uit verschillende materialen gebouwde wagens door Henk Slomp tot tassen en andere werken in vilt van Lies Holthinrichs. Er staat kleurrijk keramiek van de hand van Peter Hiemstra en er hangt werk van Pauline Luiten gemaakt in fijne grijstinten met potlood. De foto’s van verlaten plekken door Roman Robroek maken de expositie compleet. www.galeriebontenblauw.nl

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →