Beschadigd

Plaatsing in Venlo uitgesteld, reuzenlaarzen moeten gelapt worden

Print
Plaatsing in Venlo uitgesteld, reuzenlaarzen moeten gelapt worden

De plaatsing van de reuzenlaarzen op de Maasboulevard in 2016. Links: maker Pii Daenen. Afbeelding: Mara van den Oetelaar

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

De reuzenlaarzen van kunstenaar Pii Daenen uit Steyl worden deze week nog niet geplaatst bij het stadskantoor in Venlo. Ze zijn beschadigd toen ze uit het depot werden gehaald.

Ze zouden woensdag op hun nieuwe plek worden gezet, nadat ze eerder op het Floriadeterein, in het Odapark en bij de Maasboulevard hadden gestaan. Het ‘lappen’ van de laarzen, die vierenhalve meter hoog zijn, duurt waarschijnlijk enkele weken.

De laarzen komen op hun nieuwe plek niet naast elkaar te staan, maar achter elkaar. Alsof ze richting stadscentrum lopen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen