Wesley Sneijder tekent contract bij FC Utrecht: niet als speler, maar voor skybox

Print
Wesley Sneijder tekent contract bij FC Utrecht: niet als speler, maar voor skybox

Clubeigenaar Frans van Seumeren en Wesley Sneijder toasten op het contract. Sneijder krijgt een eigen skybox in stadion Galgenwaard van FC Utrecht. Afbeelding: FCUtrecht.nl

Het rood-witte shirt trekt hij niet aan, maar Wesley Sneijder heeft wel dit weekend een contract getekend bij FC Utrecht. De recordinternational en geboren Utrechter treedt toe tot de FC Utrecht Business Club met zijn eigen skybox in stadion Galgenwaard.

Wesley Sneijder op de clubsite: ,,Mijn liefde voor de stad Utrecht is groot en ik heb een heel goede band met Frans van Seumeren. We hebben het er altijd over gehad om bij elkaar te komen en nu hebben we de daad bij het woord gevoegd. Ik kijk uit naar een mooi seizoen in Stadion Galgenwaard!”

Clubeigenaar Frans van Seumeren is verheugd met het ‘binnenhalen’ van de geboren Ondieper. ,,Helaas heeft Wesley nooit voor FC Utrecht gevoetbald, maar dat hij zich nu zakelijk aan de club verbindt, vervult me met trots!”

DHSC

Sinds Sneijder deze zomer zijn voetbalschoenen aan de wilgen heeft gehangen, laat de voormalig-middenvelder van onder andere Ajax, Real Madrid en Inter zich steeds vaker zien in zijn geboortestad. Zo werd onlangs het sportcomplex van DHSC, waar hij zijn eerste vrije trappen tegen de touwen schoot, omgedoopt tot het Sportpark Wesley Sneijder.

Vorige week nog speelde de voormalige club van Sneijder, Al-Gharafa uit Qatar, een oefenwedstrijd tegen DHSC, waar broertje Rodney Sneijder aanvoerder is. Onder toeziend oog van broer Wesley maakte Rodney een hattrick in de met 6-1 gewonnen wedstrijd.

Ook werd Sneijder twee maanden geleden gespot bij stadion Galgenwaard, in het bijzijn van zijn (ex-)vrouw Yolanthe.

De Limburger Voetbalpodcast #20: ‘De KNVB moet dringend met scheidsrechter Nijhuis gaan praten’.