Third House on the left brengt de blues in OLT Valkenburg

Print
Third House on the left brengt de blues in OLT Valkenburg

Third House on the left. Afbeelding: Eigen foto

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt -

Het Limburgse duo Third House on the left is 22 augustus te gast in Openluchttheater Valkenburg. Het optreden begint om 20.30 uur en de entree bedraagt 10 euro.

Hun passie voor de Traditional Roots-muziek, van blues tot gospel anno 1900, bracht de Limburgers Robbert Duijf en Guido Brassé in 2013 bij elkaar. Third House on the left was geboren. Het typische ‘fingerpicking’-gitaargeluid van Robbert gaat hand in hand met het mondharpspel van Guido. Duijf en Brassé worden geïnspireerd door grootheden als Charlie Patton, Lead Belly, Robert Johnson en Son House.

Kaarten via 043-6015044 of info@openluchttheater-valkenburg.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen