Wijkevenement ‘Vicinia’ moet bewoners van Hazendans verbinden

Print
Wijkevenement ‘Vicinia’ moet bewoners van Hazendans verbinden

Het Hazendansplein. Afbeelding: MGL

Maastricht / Itteren -

Buurtplatform Hazendans houdt 31 augustus tussen 16.00 en 23.00 uur een nieuw wijkevenement onder de noemer ‘Vicinia’ op het Hazendansplein.

‘Vicinia’ is het Latijn voor ‘Onze Buurt ‘. Het evenement is bedoeld om buurtbewoners nader tot elkaar te brengen, maar heeft ook de intentie om ondernemers die in de wijk gevestigd zijn of daar woonachtig zijn, een platform te geven zodat ze zich in de eigen buurt kunnen profileren.

Verenigingen krijgen de mogelijkheid zich te presenteren en voor de kinderen is er een aantal activiteiten of speelmogelijkheden. Er is die dag een mini-fair ingericht met foodtrucks en ook voor toiletgelegenheid is gezorgd.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen