Wijkevenement ‘Vicinia’ moet bewoners van Hazendans verbinden

Print
Wijkevenement ‘Vicinia’ moet bewoners van Hazendans verbinden

Het Hazendansplein. Afbeelding: MGL

Maastricht / Itteren -

Buurtplatform Hazendans houdt 31 augustus tussen 16.00 en 23.00 uur een nieuw wijkevenement onder de noemer ‘Vicinia’ op het Hazendansplein.

‘Vicinia’ is het Latijn voor ‘Onze Buurt ‘. Het evenement is bedoeld om buurtbewoners nader tot elkaar te brengen, maar heeft ook de intentie om ondernemers die in de wijk gevestigd zijn of daar woonachtig zijn, een platform te geven zodat ze zich in de eigen buurt kunnen profileren.

Verenigingen krijgen de mogelijkheid zich te presenteren en voor de kinderen is er een aantal activiteiten of speelmogelijkheden. Er is die dag een mini-fair ingericht met foodtrucks en ook voor toiletgelegenheid is gezorgd.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen