FNV Spreekuur Werk en Inkomen

Print
FNV Spreekuur Werk en Inkomen

Afbeelding: ANP XTRA

Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Trintelen / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen / Diependal -

FNV houdt maandag 19 augustus tussen zowel in de middag- als in de avonduren een inloopspreekuur in bibliotheek Gulpen-Wittem. Burgers kunnen er terecht met vragen over ‘werk en inkomen’.

Het spreekuur is vrij toegankelijk, een afspraak maken is niet nodig. Opgeleide vrijwilligers helpen met vragen over werk en inkomen. Elke derde maandag van de maand is er een inloopspreekuur in bibliotheek Gulpen-Wittem, Willemvliegenstraat 4 te Gulpen. Bezoekers zijn welkom tussen 14.00 – 16.30 uur en tussen 18.30 - 20.00 uur.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen