Jonge Heerlenaren opgepakt voor heling peperdure auto’s

Print
Jonge Heerlenaren opgepakt voor heling peperdure auto’s
Heerlen / Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

De politie heeft vorige week twee gestolen exclusieve auto’s onderschept in de gemeente Echt-Susteren. Twee Heerlenaren van 21 en 22 jaar zijn opgepakt.

Het gaat om een Audi RS4 en een exclusieve BMW uit de 7-serie, volgens de politie samen goed voor enkele tonnen.

De politie kwam de Audi donderdagnacht op het spoor toen die met hoge snelheid over de A73 reed. Agenten van de Landelijke Eenheid werden ingezet en vonden de bolide uiteindelijk in de gemeente Echt-Susteren. Daar troffen ze ook de BMW aan. Beide auto’s bleken te zijn gestolen.

De twee verdachten waren inmiddels in een ander voertuig op de vlucht geslagen, maar konden na een korte achtervolging door de politie worden klemgereden. De twee worden verdacht van heling en zijn inmiddels voorgeleid. Ze zitten nog vast.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen