Braderie en tweedaagse Legoshow in centrum Belfeld

Print
Braderie en tweedaagse Legoshow in centrum Belfeld

Ook deze Legotruck van Belfeldenaar Jean-Paul Geurtjens is te bewonderen in de Hamar. Afbeelding: Dutchbricks

Belfeld -

De najaarsmarkt in Belfeld is vorig jaar verplaatst van medio september naar het eind van de schoolvakantie. Belfeld Bruist ook dit jaar in de zomer. Ook is er weer een Legoshow.

Zondag 18 augustus is de 26ste editie van de braderie, die zich uitstrekt over het hele centrum van het dorp en duurt van 10.00 tot 17.00 uur. De entree is een vrijwillige bijdrage, die wederom wordt beloond met een kopje koffie of thee. Belfeld Bruist, georganiseerd in samenwerking met het plaatselijke dameskoor Animo en carnavalsvereniging Zuusewaal, wordt afgesloten met een tombola op het Stevensplein bij gemeenschapshuis de Hamar. De organisatie van de markt berust ook ditmaal bij Elroco Jaarmarkten.

De Hamar is komend weekeinde weer tijdelijk een stukje Legoland. De euregionale Legovereniging Dutchbricks zal zaterdag en zondag evenals vorig jaar een tentoonstelling inrichten. Bezoekers van Bricktopia mogen ook zelf met de overbekende bouwsteentjes aan de slag. Op het podium van de grote zaal wordt een stad gebouwd van Lego. De show is zaterdag open van 12.00 tot 17.00 uur en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt 2 euro.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen