Bevalling-informatieavond in het azM

Print
Bevalling-informatieavond in het azM

Afbeelding: Archieffoto De Limburger

Maastricht / Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp / Meerssen -

In het Academisch Ziekenhuis Maastricht wordt donderdag 15 augustus vanaf 20.00 uur een informatieve avond gehouden voor stellen die in verwachting zijn.

De bevalling-informatieavond richt zich op partners in de regio Maastricht en Heuvelland. Tijdens de bijeenkomst komen zowel de verloskundige als de gynaecoloog, de kraamverzorgende als de verpleegster aan het woord. De bijeenkomst wordt gehouden in de Greep-zaal, niveau 4. Deelname is gratis.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen