Koempelmis in Petrus en Paulus kerk Schaesberg

Print
Koempelmis in Petrus en Paulus kerk Schaesberg

Afbeelding: Peter Trompetter

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Hoensbroek / Kerkrade / Eygelshoven -

In de H.H. Petrus en Paulus kerk in de Hoofdstraat in Schaesberg-Landgraaf vindt zondag 25 augustus vanaf 11.00 uur een Koempelmis plaats.

In het bijzonder worden de verongelukte koempels van de voormalige Staatsmijn Emma in Treebeek/Hoensbroek herdacht. De viering, voorgegaan door pastoor Freek Jongen, wordt muzikaal opgeluisterd door Wiel Sijstermans. Na afloop is iedereen welkom voor koffie, vlaai en sfeervolle schlagermuziek gezongen door Driek in het parochiezaaltje naast de kerk.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen