Dieven gaan aan de haal met 300 kilo zware opblaasbare stormbaan

Print
Dieven gaan aan de haal met 300 kilo zware opblaasbare stormbaan

De gestolen, opblaasbare stormbaan van Limburgs Uitje. Afbeelding: Facebook Limburgs Uitje.

Sevenum / Baarlo / Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Een driehonderd kilo zware opblaasbare stormbaan is in de nacht van zondag op maandag gestolen bij het Sevenumse bedrijf Limburgs Uitje.

Het bedrijf aan de Midden Peelweg vlakbij de A67 Venlo-Eindhoven verzorgt meer dan twintig activiteiten voor leuke groepsuitjes, zowel binnen als buiten. Het bedrijf zit er al zeven jaar en heeft een degelijke diefstal gelukkig nog nooit meegemaakt, zegt Kai Reijnen van Limburg Uitje. De strop bedraagt vijfduizend euro. „We zijn voor dergelijke diefstallen niet verzekerd.” Limburgs Uitje kent geen camerabewaking.

„Vannacht is er iemand komen spelen op onze stormbaan, en omdat hij of zij het zo leuk vond heeft ie het maar meteen meegenomen”, meldde het bedrijf meteen op Facebook na de ontdekking van de diefstal. Een oproep aan getuigen zich te melden is tot op heden onbeantwoord gebleven. De stormbaan is onderdeel van een parcours en wordt rond sluitingstijd altijd leeg gelaten. „Maar dan nog is het een flink pakket dat je niet zomaar oprolt.” De dieven hebben geen gat gemaakt in het hekwerk rond het evenemententerrein. Kai Reijnen vermoedt dat er met een kraan is gewerkt. Hij denkt dat de stormbaan al ergens in het buitenland is.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen