Zestalschieten voor recreatieteams in Beringe

Print
Zestalschieten voor recreatieteams in Beringe

Wie gaat de uitdaging aan om mee te schieten in Beringe. Afbeelding: Archief De Limburger

Beringe -

Wie deel wil nemen aan het zestalschieten bij schutterij Sint Hubertus aan de Hoevenstraat in Beringe op zaterdag 24 augustus dient zich voor 19 augustus op te geven.

Deelnemers kunnen vanaf 16.00 uur inschieten, waarna om 16.30 uur de strijd losbarst om de Hu-Baerke trofee. Zestallen kunnen bestaan uit familie, vrienden, keet, vereniging, bedrijf, enzovoorts. Opgeven kan bij Mart van Roij, Anna van de Manakkerstraat 7 in Beringe. Denk wel aan het legitimatiebewijs. Het inschrijfgeld bedraagt 10,- euro per persoon. Hiervoor kun je gratis schieten en ontvangt je bovendien nog vijf consumptiebonnen. Deelnemers dienen minimaal 16 jaar te zijn. Per team mogen maximaal twee actieve schutters deelnemen. Wie graag mee wil doen, maar geen zestal bij elkaar krijgt, kan zich toch opgeven. De organisatie probeert dan een zestal samen te stellen. Jeugd onder de 16 kan deelnemen aan het gratis luchtbuksschieten. Toeschouwers en supporters zijn ook welkom. Om ongeveer 20.30 uur, als de schietwedstrijd ten einde is, zorgt een dj voor muziek in de feesttent. Meer informatie is op te vragen bij Gerdy Steeghs, tel. 06-14972347.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen