Wendy van Dijk keert definitief terug met Hart in Aktie

Print
Wendy van Dijk keert definitief terug met Hart in Aktie

Afbeelding: ANP Kippa

Zestien jaar nadat Wendy van Dijk met de Gouden Televizierring naar huis ging voor Hart in Aktie keert ze met dat programma terug op SBS 6 om mensen met grote en kleine problemen te helpen. ,,Het is me altijd aan het hart gegaan”, vertelt ze tegen het AD.

In een video doet Wendy een oproep om mensen op te geven die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. ,,We gaan mensen helpen die onze hulp hard nodig hebben. We willen proberen om echt het verschil te maken in hun leven. Dus, ken jij iemand die werkelijk waar alles geprobeerd heeft om het probleem zelf op te lossen, maar is dat niet gelukt? Mail dan naar Hart in Aktie.”

Wendy vertelt dat het haar idee was om de reeks weer terug op de buis te brengen. ,,Het is me altijd aan het hart gegaan. Het moet een soort Hart in Aktie 2.0 worden.” Ook geeft ze aan dat het mogelijk is dat er ook oude fragmenten worden gebruikt in de nieuwe serie.

Het programma was de afgelopen jaren nog regelmatig te zien op de zender nadat Wendy er in 2006 mee stopte. Natasja Froger, Leontine Borsato en Airen Mylene kropen alle drie in de rol van presentatrice.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen