Komend weekend geen treinen tussen Roermond en Eindhoven

Print
Komend weekend geen treinen tussen Roermond en Eindhoven

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek / Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Tussen Roermond en Eindhoven rijden zaterdag 17 en zondag 18 augustus geen treinen. Op het traject wordt aan het spoor gewerkt.

Net buiten Weert worden werkzaamheden verricht aan spoorviaduct De Voorste Singel. Op de vier hoeken van het viaduct worden de damwanden vernieuwd. Daarnaast wordt een deel van het spoor op het emplacement in Weert vernieuwd.

Vanwege de werkzaamheden rijden dit weekend geen treinen tussen Roermond en Eindhoven. NS en Arriva zetten snel- en stopbussen in. Desondanks moeten reizigers rekening houden met een vertraging van een kwartier tot een uur.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen