Bennett na fotofinish wéér te sterk voor Groenewegen in de sprint

Print
Bennett na fotofinish wéér te sterk voor Groenewegen in de sprint

Afbeelding: BinckBank Tour

Dylan Groenwegen moest in de derde etappe van de BinckBank Tour woensdag wéér zijn meerdere erkennen in Sam Bennett. De Nederlandse sprinter van Team Jumbo-Visma kwam millimeters tekort voor de etappezege.

De Belgen Stijn Steels, Guillaume van Keirsbulck en de Brit Harry Tanfield waagden met nog 51 kilometer te gaan een poging in een ontsnapping, maar ook dat drietal kon niet voorkomen dat de derde etappe van de BinckBank Tour voor de derde keer op rij uitliep op een massasprint.

Sam Bennett, de sprinter van Bora–Hansgrohe, was de vorige twee etappes ook te sterk in de sprint voor Groenewegen. Even leek het erop dat de Ierse sprinter dit keer wél geklopt werd door de Nederlander. Bennett drukte echter zijn band een paar millimeter eerder over de finishlijn.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen