Snelheidscontroles Lindenheuvel op verzoek wijkbewoners

Print
Snelheidscontroles Lindenheuvel op verzoek wijkbewoners

Afbeelding: Instagram wijkagent lindenheuvel

Geleen / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Binnen één uur acht snelheidsovertreders aan de kant gezet op de Burgemeester Lemmensstraat in Geleen. Highscore: 55 km per uur waar je 30 mag.

Zie daar het resultaat van de snelheidscontrole die dinsdag op verzoek van bewoners en ondernemers in de wijk Lindenheuvel in Geleen werd gehouden.

Wijkagent Ravi Benrida voerde de controle uit samen met studenten van BT Westelijke Mijnstreek. Menigeen kon de actie waarderen, zo blijkt uit reacties op social media. Ook gaven inwoners tips voor een volgende controle. Daarbij werden onder andere Napoleonbaan Noord en Seringenlaan genoemd. In heel Lindenheuvel mag niet harder worden gereden dan 30 kilometer per uur.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen