VVV-rondleiding bij PS Aero

Print
VVV-rondleiding bij PS Aero
Baarlo -

VVV Baarlo verzorgt woensdag 21 augustus een rondleiding bij PS Aero in Baarlo. Bij het bedrijf van Piet Smedts - gespecialiseerd in oude militaire vliegtuigen - wordt dan een rondgang gemaakt langs zo’n vijfendertig historische vliegtuigen en helikopters.

De deelnemers aan deze rondleiding krijgen als inleiding op deze twee uur durende rondleiding een film voorgeschoteld over PS Aero die vanuit een vliegtuigstoel (business-class) kan worden bekeken. Tijdens de bezichtiging vertelt de gids een aantal leuke anekdotes met betrekking tot een aantal van de historische vliegtuigen en helikopters. Liefhebbers kunnen in verschillende vliegtuigen een kijkje in de cockpits.

Deelname kost 10 euro per persoon. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar 7,50 per persoon. Reserveren en betalen uitsluitend vooraf bij VVV Baarlo. Info: baarlo@beleefpeelenmaas.nl of tel. 077-4773666.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen