Training Puber in huis

Print
Training Puber in huis

Afbeelding: INGimage

Blerick / Venlo -

Ouders van pubers uit de gemeente Venlo, Venray, Horst aan de Maas, Beesel en Mook en Middelaar kunnen zich opgeven voor de nieuwe training Puber in Huis van Synthese.

De training richt zich op ouders die vragen hebben over de opvoeding van pubers en lichte opvoedingsondersteuning willen in de dagelijkse gang van zaken. Ouders worden gestimuleerd en krijgen handvatten om hun eigen opvoedingsvaardigheden te verstevigen en te vergroten. Tevens passeren actuele situaties de revue in combinatie met oefeningen. Ook theorie over de puberteitsfase komt aan bod.

De training bestaat uit zes avonden van twee uur. Synthese biedt vanuit het Buurtteam Venlo cursussen aan in samenwerking met Wel.kom en MEE. De bijeenkomsten vinden plaats op woensdag 23 en 30 oktober en 6, 13, 20 en 27 november, telkens van 19.00 tot 21.00 uur. Locatie: MFC op Expeditie, Vossenerlaan 57 in Blerick. Deelname is gratis.

Informatie en aanmelden (tot 9 oktober) kan bij Hetty Vestjens, 06 17433092 / h.vestjens@synthese.nl of Anton van der Heijden 0644281791 / a.vanderheijden@synthese.nl of via groepswerk@synthese.nl. Online aanmelden kan hier.