Activiteit Zonnebloem Heibloem in teken van Nationale Ziekendag

Print
Activiteit Zonnebloem Heibloem in teken van Nationale Ziekendag

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Heibloem -

De Zonnebloem afdeling Heibloem schenkt zondag 1 september aandacht aan Nationale Ziekendag. De activiteit start om 11.00 uur met een heilige mis in de kerk in Heibloem. Direct na de mis gaan de leden van de Zonnebloem en hun begeleiders naar Zorgboerderij Keyserbosch in Neer om samen van een lunch annex picknick te genieten.

De eigen bijdrage voor deze lunch bedraagt 3 euro per persoon. Wie aan deze dag wil deelnemen kan zich tot 26 augustus aanmelden bij Lenie Boonen, tel. 0475-495282, Nelly van der Zanden, tel. 0475 495363 of Jacqueline Luijten, tel. 0475 495377. Bij de aanmelding kan ook worden aangegeven of gebruik kan worden gemaakt van eigen transport of niet. Zo niet, dan bedraagt de bijdrage voor de chauffeur 1 euro per persoon.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen