Zanggroep Young Forever betreedt Peelpodium

Print
Zanggroep Young Forever betreedt Peelpodium

Zanggroep Young Forever.

Ospel -

Zanggroep Young Forever uit Nederweert Eind staat zondag 25 augustus in het spotlicht op het Peelpodium van Buitencentrum De Pelen. Er zijn twee optredens, om 13.30 en 15.00 uur in het overdekte Amfitheater. Het Buitencentrum ligt bij de ingang van het Nationaal Park De Groote Peel waar publiek voor of na de voorstelling tevens een wandeling kan maken.

Het gezelschap brengt onder leiding van dirigente Ilse Geelen een breed repertoire van ballads, swingende songs, pittige popnummers en sfeermuziek in het Nederlands, Engels en het Limburgs dialect ten gehore. De muzikale begeleiding is in handen van de toetsenist/accordeonist Nico Milczarek.

Het optreden vindt plaats in het overdekte Amfitheater van Buitencentrum De Pelen bij de ingang van Nationaal Park De Groote Peel aan de Moostdijk 15 in Ospel. Er zijn twee voorstellingen; om 13.30 en 15.00 uur. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage die ten goede komt aan de organisatie van het Peelpodium is welkom. Kijk hier voor meer informatie.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen