Alex Moonen in scene Augst Cultuurparade Berg aan de Maas

Print
Alex Moonen in scene Augst Cultuurparade Berg aan de Maas

Alex Moonen. Afbeelding: Bas Quaedvlieg

Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers -

Krachtpatser Alex Moonen is zondag te bewonderen in de Augst Cultuurparade in Berg aan de Maas.

De meervoudig Nederlands Sterkste Man uit Merkelbeek man komt in actie in Over Lijken, een scene uit de slag bij Thermopylae, het ultieme gevecht tussen tirannie en democratie waarin de Spartaanse minderheid vecht tegen de ‘barbaarse’ Perzische meerderheid. Samba-percussieband Batida uit Maastricht en Judoclub Urmond zijn in dezelfde scene te zien.

De cultuurparade heeft dit jaar als thema Vrijheid. De stoet trekt zondag vanaf 12.30 uur door de straten van Berg aan de Maas.

Vrijdag start het festival met Berg Broesj, een middag voor gehandicapten, zieken en senioren uit Berg aan de Maas en omgeving. Het feestpaviljoen opent om 12.45 uur.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen