Drugspanden in Grashoek en Helden gaan op slot

Print
Drugspanden in Grashoek en Helden gaan op slot

Twee drugspanden in Peel en Maas gaan maanden op slot. Afbeelding: ANP

Grashoek / Helden / Panningen -

Twee drugpanden in Grashoek en in Helden gaan voor drie maanden op slot.

Dat heeft burgemeester Wilma Delissen van Peel en Maas donderdag bekendgemaakt. Tijdens een doorzoeking trof de politie in juni in een woning aan de Roomweg in Grashoek hennep aan. Tevens werden diverse spullen voor de verwerking van hennep, een grote hoeveelheid contant geld en een op een echt lijkend vuurwapen aangetroffen.

De politie doorzocht het huis nadat uit een strafrechtelijk onderzoek bleek dat vermoedelijk met enige regelmaat hennep geknipt en verwerkt werd in de woning. In dezelfde maand trof de politie twee hennepplantages aan in een pand aan de Servaashof. Op de eerste etage in een slaapkamer was een hennepplantage van 184 planten. Een etage ging het om een plantage met 148 hennepplanten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen