Inschrijven nog mogelijk voor Platsrally Echt 2019

Print
Inschrijven nog mogelijk voor Platsrally Echt 2019

Deze dakloze beauty - een Peugeot 504 B12 uit 1970 - zou zomaar mee kunnen rijden in de Platsrally Echt. Afbeelding: Oldtimerclub Echt

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

Oldtimerclub Echt houdt zondag 29 september de 28ste editie van de Platsrally. Bestuurders en medepassagiers van oldtimers die willen deelnemen aan deze 110 kilometer lange toertocht kunnen zich nog aanmelden.

Dit jaar voert de route via verschillende Maasdorpen door het Limburgse heuvellandschap. Ook dit jaar geeft oldtimer bromfietsclub De Oetloat weer acte de présence. Publiek kan de bonte verzameling van historische vier- en tweewielers tot aan de start van de toeristische rondrit om 11.00 uur en na afloop rond de klok van 15.00 uur bewonderen.

Vanaf 10.00 uur kunnen auto-equipes zich bij vertrek- en finishpunt Café De Witte op Vrijthof 5 in Echt (tegenover de Landricuskerk) verzamelen en eventueel inschrijven. Aan de toertocht kunnen maximaal honderd equipes deelnemen. Om zeker te zijn van een plek heeft voorinschrijving de voorkeur. Bij het startpunt worden tevens het startbewijs, de rallyplaat en de routebeschrijving uitgereikt.

Het inschrijfgeld bij voorinschrijving bedraagt 13 euro per auto. Inschrijven kan via oldtimerclubecht@gmail.com. Inschrijven op zondag 29 september kost 17 euro per auto. Voorafbetalingen dienen voor 24 september te zijn overgeboekt op IBAN NL08RABO 0171 6371 43 t.n.v. Oldtimerclub Echt, onder vermelding van het eigen emailadres en ‘Platsrally 2019’. De inschrijving is definitief als het bedrag is overgemaakt.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen