Restaurant Amusant in Weert stopt maar dakakker blijft op oude stadhuis

Print
Restaurant Amusant in Weert stopt maar dakakker blijft op oude stadhuis

Op het dak werd gisteravond genoten. Afbeelding: Jeroen Kuit

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Hoewel restaurant Amusant na vier jaar verdwijnt aan de achterkant van het oude stadhuis aan de Beekstraat in Weert, zal de dakakker van de exploitanten blijven bestaan.

Op het plat dak van het oude stadhuis is gisteren en wordt vanavond voor de derde keer een oogstfeest gevierd waarbij van de dak-verse groenten een menu wordt samengesteld. Op 6 oktober stoppen de exploitanten Mark Horsten en Sharon Hendriks met restaurant Amusant maar met hun cateringbedrijf Messcherp en lunchzaak De Stadskantien, ook in het oude stadhuis en naast Amusant, gaan ze verder. Horsten: „Vanaf eind oktober zullen we het concept van De Stadskantien uitbreiden met avondeten waarbij we weer producten van de dakakker serveren.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen