MSM Quartet opent cultureel seizoen Franz Pfanner Huis

Print
MSM Quartet opent cultureel seizoen Franz Pfanner Huis

Het Maastricht Society of Music Quartet. Afbeelding: Stichting Franz Pfanner Huis

Arcen -

Het Maastricht Society of Music (MSM) Quartet opent zondag 1 september het culturele seizoen 2019-2020 van het Franz Pfanner Huis op Park Klein Vink in Arcen. Het ensemble bestaat uit vier Oost-Europese musici die elkaar na hun opleiding in hun geboorteland tijdens hun vervolgstudie aan het conservatorium in Maastricht hebben ontmoet.

Onder leiding van eerste violist Nikita Akulov brengt het MSM Quartet een licht klassiek concert ten gehore met werken van Mozart, Beethoven, Brahms, Händel, Mussorgsky, Debussy en Vivaldi, maar ook van jongere componisten als Piazzolla en Morricone.

Het ensemble treedt op in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Het concert begint om 11.30 uur. De toegang bedraagt 14 euro, incl. koffie of thee tijdens de pauze. Reserveren kan via plaatsbestellen@ziggo.nl of telefonisch: 077 4732 025.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen