Tweede roman Wilma Tonnaer over naoorlogse jaren in Limburg

Print
Tweede roman Wilma Tonnaer over naoorlogse jaren in Limburg
Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade / Bingelrade / Puth / Sweikhuizen / Amstenrade / Oirsbeek / Nuth -

Wilma Tonnaer (1950) uit Nuth kwam reeds vanaf haar jeugd in Italië. Door de vele vakanties in Toscane leerde ze mensen en Italiaanse gewoontes kennen. Daarbij kwam haar studie Italiaans haar goed van pas. Haar tweede roman Mediterrane vrouw begint op het einde van de Tweede Wereldoorlog in haar geboortestreek en beschrijft naast het persoonlijke leven van de hoofdpersoon Hannah het leven in de naoorlogse jaren in Limburg.

Haar tweede roman Mediterrane vrouw begint op het einde van de Tweede Wereldoorlog in haar geboortestreek en beschrijft naast het persoonlijke leven van de hoofdpersoon Hannah het leven in de naoorlogse jaren in Limburg. Op haar Limburgse onderduikadres leert Hannah tijdens de bevrijding de Amerikaanse soldaat Giorgio kennen. Na haar zangopleiding gaat ze naar Verona en wordt een gevierde sopraan. Ze leert de Italiaanse adel en een nieuwe liefde kennen.

Bestellen kan via http://www.bravenewbooks.nl/WilmaTonnaer