René van der Gijp te laat voor uitzending, Genee en Derksen wachten

Print
René van der Gijp te laat voor uitzending, Genee en Derksen wachten

Afbeelding: Veronica/Talpa

Een opmerkelijk moment vrijdagavond aan het begin van de uitzending van Veronica Inside. Vaste tafelgast René van der Gijp bleek te laat te zijn en daarom besloten presentator Wilfred Genee en Johan Derksen even te wachten. Uiteindelijk schuift de voetbalanalist ruim zeven minuten na het begin van de aflevering aan bij de heren aan tafel.

,,Waar is de Golden Earring als je ze nodig hebt? Dan was ik dik op tijd geweest”, lacht René van der Gijp als hij de studio binnen komt lopen. Hij doelt op een uitzending van VI Oranje Blijft Thuis waarin huisband The Clarks minutenlang het nummer Radar Love van de Haagse band speelde aan het begin van de uitzending. Daarop volgde het bekende lachsalvo van de analist, omdat hij het toen wel erg lang vond duren. Gisteren had dat van hem juist gemogen.

Wegomlegging

Het ging mis door het vaste schema dat Van der Gijp aanhoudt. Hij vertrekt altijd om half zeven naar de studio, maar dit keer is er een wegomlegging, waardoor de reistijd fors langer is. De oud-voetballer wijkt echter niet af van zijn schema en daardoor mist hij de opening van Veronica Inside. Daarin wachten Johan Derksen en Wilfred Genee nog wel even op hun stamgast. Er volgt een praatje over wat Derksen die dag heeft gedaan, hij heeft de kapper in Nijmegen bezocht.

Na ruim twee minuten besluit Genee om toch maar met de uitzending te beginnen. Terwijl The Clarks een openingsnummer spelen, komt Van der Gijp de studio in. Daar moet hij eerst nog langs de visagie om uiteindelijk ruim zeven minuten later dan gepland toch plaats te nemen achter de vertrouwde tafel.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen