Tourtocht scootmobielen in Maasgouw

Op pad met de scootmobiel.

Op pad met de scootmobiel. © GPM

Gehandicapten Platform Maasgouw (GPM) houdt voor het dertiende jaar twee tochten voor scootmobielen en elektrische rolstoelen door de gemeente Maasgouw en omgeving. De tweede tocht van dit jaar is op zaterdag 31 augustus.

Rob Stikkelbroeck

Tijdens de tourtocht zal er ruim de tijd zijn om ervaringen uit te wisselen en kennis te maken met mederijders. Ook is er wederom de mogelijkheid om vertegenwoordigers van het bestuur vragen te stellen over bijvoorbeeld voorzieningen via de Wmo. De tourtocht wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd zoals de vrijwillige politie, de EHBO, de dames van thuiszorgorganisatie Buurtzorg Maasgouw e.o. en de begeleiders. Ook rijdt de bezemwagen mee voor eventuele ongevallen.

De start is om 13.30 uur vanaf het Kerkplein in Maasbracht. De organisatie roept de deelnemers op erop te letten dat de accu opgeladen is. Aanmelden bij Erik Verhees (coördinator, Linne 461724), Jos Boderie (Maasbracht 463284) of Piet van Gassel (Maasbracht 463130).

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee