Rode Kruis Horst zamelt vakantiegeld in

Print
Rode Kruis Horst zamelt vakantiegeld in

Ter illustratie. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Horst / Sevenum -

Het Rode Kruis Horst aan de Maas zamelt (oude) munten en bankbiljetten uit de hele wereld in. Dit geld wordt geveild en de opbrengst komt ten goede aan regionale projecten en aan inwoners uit de regio die eenzaam zijn of een kleine ondersteuning nodig hebben.

De oude munten en bankbiljetten worden geveild en met de opbrengst kunnen mensen bijvoorbeeld een weekje op bijzondere vakantie van het Rode Kruis. Ook de mantelzorger heeft dan een week zonder zorgen. Binnen de locatie Horst aan de Maas is een afgevaardigde aangesteld die de mensen bezoekt en met hen bekijkt wat er allemaal mogelijk is. Verschillende mensen, groot en klein, hebben zo’n vakantie al meegemaakt en kijken hier positief op terug.

Wie na de vakantie nog een restant vakantiegeld uit het buitenland heeft liggen of oude (Nederlandse) munten heeft, kan deze bij één van de contactpersonen van het Rode Kruis afgeven. In Horst kan contact opgenomen worden met Hay Hofmans, 077-3983008. De contactpersoon in Sevenum is Jan Schattevoet, 077-4671470.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen