Grubbenvorst kijkt kunst tijdens atelierroute

Print
Grubbenvorst kijkt kunst tijdens atelierroute

Ter illustratie. Afbeelding: Stichting kunstkijken.

Grubbenvorst -

Stichting Kunstkijken Grubbenvorst houdt op 7 en 8 september voor de vierde keer een open atelierroute. In totaal doen 29 kunstenaars mee.

De route slingert door het dorp en loopt langs verschillende ateliers en tentoonstellingen. De vele kunstenaars die het dorp kent laten hun werk zien. Tevens zijn er gastkunstenaars uitgenodigd.

De kunst is bijzonder veelzijdig. Klassieke en moderne olieverfschilderijen en glas-in-lood. Beelden uit steen en uit hout, afgewisseld met textiele kunstvormen. Moderne abstracte schilderijen, bont en expressief keramiek. Tekeningen, sieraden en foto’s. Ook is er op verschillende locaties muziek.

Op de locatie Lovendaal is een kleine overzichtstentoonstelling waar alle deelnemers een kunstwerk laten zien.

De opening vindt plaats op 7 september om 10.00 uur bij de Baersdonck. Daarnaast verzamelen meerdere kunstenaars zich in het Groene Woud en ook op de muziekboerderij aan de Halvedijk. De route wordt gecompleteerd met de opengestelde ateliers in het dorp.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen