Femmes Vocales Meijel houdt jubileumconcert

Print
Femmes Vocales Meijel houdt jubileumconcert

Meijelse muzikale dames vieren feestje. Afbeelding: Femmes Vocales

Meijel -

Het Meijels vrouwenkoor Femmes Vocales viert dit jaar haar dertigjarig bestaan. Hoogtepunt is het jubileumconcert op zaterdag 5 oktober waarvoor de kaartverkoop donderdag start.

Mannenkoor Beeker Liedertafel, uit het zuiden van Limburg, is uitgenodigd om acte de présence te geven. Naast hun eigen repertoire zullen er ook enkele nummers samen worden gezongen. Dat belooft al veel variatie in het programma, maar tijdens het Jubileumconcert word je ook meegenomen op reis door allerlei muziekstijlen. Van swingende gospel, tot een jazzy Gloria, dramatische a capella, tot vrolijke, eigentijdse popnummers met combo.

Entreekaarten à 10 euro zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 22 augustus bij D’n Binger of via mail: info@femmesvocalesmeijel.nl. De zaal van D’n Binger gaat open om 19.00 uur.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen