Vrouw uit Heerlen overleden na aanrijding met camper op A76

Print
Vrouw uit Heerlen overleden na aanrijding met camper op A76

Afbeelding: Track '88

Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen - De vrouw die zaterdagavond op de snelweg A76 bij Voerendaal werd aangereden door een camper, is zaterdagnacht in het ziekenhuis overleden aan haar verwondingen.

De politie meldt dat het om een vrouw van middelbare leeftijd gaat uit Heerlen.

Lees ook: Vrouw die op A76 liep aangereden door camper

Uit onderzoek bleek dat de vrouw waarschijnlijk de snelweg is opgelopen omdat ze een einde aan haar leven wilde maken. Enkele weggebruikers moesten de vrouw ontwijken. De vrouw werd vervolgens aangereden door een camper.

Het ongeval gebeurde zaterdagavond tegen half elf bij knooppunt Kunderberg op de rijbaan in de richting van Geleen. Het slachtoffer werd met zeer ernstig letsel naar het ziekenhuis in Maastricht overgebracht. Daar is ze aan haar verwondingen overleden.

 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen