Rondzwervende hond in Leudal gevangen

Print
Rondzwervende hond in Leudal gevangen

Afbeelding: Facebook: Karina Patrick Derkx

Haler / Hunsel / Neeritter / Kelpen-Oler / Haelen / Buggenum / Baexem / Grathem / Ell / Ittervoort / Nunhem / Horn / Neer / Roggel / Heibloem / Heythuysen -

Na een onderneming van zo’n 32 uur hebben vrijwilligers van Friends4dogs maandag een rondzwervende hond in de omgeving van Heythuysen gevangen.

De viervoeter van het boerboel-ras werd vrijdagavond gesignaleerd in Neer en zwierf afgelopen weekeinde door Heythuysen en Baexem. De politie Leudal gaf aan dat de hond zich schuw opstelde en daardoor lastig te vangen was. Na een lange zit wisten vrijwilligers van Friends4dogs het vertrouwen van de hond te winnen. Hij is overgebracht naar een tijdelijke opvang.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen