Buitenschoolse opvang Horst wordt volwaardig kindcentrum

Print
Buitenschoolse opvang Horst wordt volwaardig kindcentrum

In juli namen de kinderen van kinderdagverblijf De Ark via een speurtocht een kijkje bij De Bende aan de Gasthuisstraat waar de verbouwing in volle gang was. Afbeelding: Spring Kinderopvang

Horst -

Spring kinderopvang brengt twee van haar locaties in Horst onder één dak. Het gaat om kinderdagverblijf De Ark dat van de Westsingel naar het gebouw van buitenschoolse opvang De Bende aan de Gasthuisstraat verkast.

De verhuizing vindt eind augustus plaats. Op de locatie aan de Gasthuisstraat ontstaat dan een kindcentrum voor kinderen van 0 tot 12 jaar met dagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang en vakantieopvang.

Om alle kinderen te kunnen huisvesten in de locatie De Bende is het gebouw uitgebreid en verbouwd met nieuwe ruimtes, een vernieuwde buitenruimte en een moestuin.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen