Zilver voor Nikki Hanssen op LK Eventing

Print
Zilver voor Nikki Hanssen op LK Eventing

Nikki Hanssen in actie met haar zilveren troef Mutsaards Pascha Afbeelding: Ivonne Hanssen

Egchel -

Nikki Hanssen, lid van PSV De Cavaliers uit Helden, nam zondag deel aan de eventingwedstrijd in Argenshout die eveneens telde als Limburgs kampioenschap. Een tweede prijs in de klasse DB betekende de zilveren medaille.

Zowel Nikki als haar pony Mutsaards Pascha verkeren al het hele seizoen in topvorm. Dit bekroonden ze zondag met het reservekampioenschap van Limburg. Vanwege de regen was het crossparcours spekglad. Toch wist Nikki haar voskleurige troef veilig en foutloos rond te sturen, evenals door het springparcours. Deze resultaten opgeteld bij de punten van de dressuurproef bleken goed voor de tweede plek. Ze is voor het tweede opeenvolgende jaar gekozen bij het Talententeam van Lips Stables, waarvoor de trainingen binnenkort weer van start gaan.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen