Samen lezen en boeken bespreken in de Leeskring van ‘t Paradies in Roermond

Print
Samen lezen en boeken bespreken in de Leeskring van ‘t Paradies in Roermond

Deel je enthousiasme voor boeken in de Leeskring. Afbeelding: Leeskring Roermond

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Wie houdt van lezen, opgaat in de wereld van een boek en zijn of haar enthousiasme wil delen met anderen, kan zich opgeven voor de Leeskring in ’t Paradies in Roermond. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Een leeskring is een kleine groep mensen die gedurende een periode van meestal zes weken hetzelfde boek lezen. Het doel van een leeskring is het plezier in het boek te vergroten door er over te praten en leeservaringen uit te wisselen. Al verschillende jaren wordt er onder leiding van Marije Freriks met een aantal belangstellenden boeken besproken. Bij de Leeskring van ’t Paradies, aan de Munsterstraat in Roermond, zijn in de middag nog enkele plaatsen vrij. De Leeskring komt van 13.30 tot 15.30 uur éénmaal in de zes weken bij elkaar. De eerstvolgende bijeenkomst is op maandag 16 september.

Info: Marije Freriks, tel. 06-41849574, e-mail: mfh.freriks@hccnet.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen