Beweegcollectief

Sportseizoen voor senioren breekt aan

Print
Sportseizoen voor senioren breekt aan

Het Beweegcollectief in Mook en Middelaar pakt de draad komende week weer op. Afbeelding: Beweegcollectief Mook en Middelaar

Molenhoek / Mook / Middelaar / Plasmolen -

Nu de zomervakanties het einde naderen, wordt het voor menigeen tijd om de sportactiviteiten weer op te pakken. Ook het Beweegcollectief Mook en Middelaar start het programma op. Vanaf maandag 26 augustus kunnen ouderen op een actieve manier aan de gezondheid en fitheid werken.

Bewegen is goed voor lijf en leden, maar het zorgt ook voor de geestelijke gesteldheid van mensen. Daarnaast draagt sporten bij aan het sociale leven. Het brengt mensen samen en voorkomt vereenzaming. Het Beweegcollectief Mook en Middelaar biedt in alle kernen van de gemeente activiteiten zoals sport & spel, sportief wandelen, bootcamp, nordic walking, zumba, countrydans, werelddans, Qi Gong, Pilates en functioneel bewegen. Deze lessen worden verzorgd door sportdocenten van Beweegcollectief Mook en Middelaar. Bij de lessen wordt rekening gehouden met de mogelijkheden van de individuele sporter.

Het Beweegcollectief biedt geïnteresseerden twee gratis proeflessen ter kennismaking. Voor info zie www.beweegcollectiefmookenmiddelaar.nl of bel beweegcoach (06-13260571).