Tijdelijke verkeersmaatregelen in Vlodrop en Posterholt vanwege evenementen

Print
Tijdelijke verkeersmaatregelen in Vlodrop en Posterholt vanwege evenementen

Afbeelding: website gemeente Roerdalen

Vlodrop / Posterholt -

In Vlodrop en Posterholt worden komend en volgend weekend evenementen gehouden waarvoor tijdelijke verkeersmaatregelen gelden.

De bewoners van de Lemmekampsweg in Vlodrop houden op zaterdag 24 augustus een straatbarbecue. De weg is die dag vanaf 10.00 uur afgesloten voor het verkeer. De afsluiting duurt tot 2.30 uur de volgende dag.

Kermis Posterholt

Van zaterdag 31 augustus tot en met dinsdag 3 september is er kermis in Posterholt. Het evenemententerrein wordt ingericht op de parkeerplaats aan de Kerksteeg. Op de parkeerplaats geldt een parkeerverbod vanaf woensdag 28 augustus 7.00 uur tot woensdag 4 september 18.00 uur.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen