Tijdelijke verkeersmaatregelen in Vlodrop en Posterholt vanwege evenementen

Print
Tijdelijke verkeersmaatregelen in Vlodrop en Posterholt vanwege evenementen

Afbeelding: website gemeente Roerdalen

Vlodrop / Posterholt -

In Vlodrop en Posterholt worden komend en volgend weekend evenementen gehouden waarvoor tijdelijke verkeersmaatregelen gelden.

De bewoners van de Lemmekampsweg in Vlodrop houden op zaterdag 24 augustus een straatbarbecue. De weg is die dag vanaf 10.00 uur afgesloten voor het verkeer. De afsluiting duurt tot 2.30 uur de volgende dag.

Kermis Posterholt

Van zaterdag 31 augustus tot en met dinsdag 3 september is er kermis in Posterholt. Het evenemententerrein wordt ingericht op de parkeerplaats aan de Kerksteeg. Op de parkeerplaats geldt een parkeerverbod vanaf woensdag 28 augustus 7.00 uur tot woensdag 4 september 18.00 uur.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen