Reis Mee! tijdens Kinderboekenweek op Maashopper

Print
Reis Mee! tijdens Kinderboekenweek op Maashopper

Wie reist er mee tijdens de Kinderboekenweek op de feestboot? Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Venlo -

Vanwege het thema ‘Reis mee!’ gedurende de Kinderboekenweek, bouwt boekhandel Koops op zaterdag 5 oktober een feestje op een echte feestboot. Vanaf 13.00 uur kan iedereen aan boord van de Maashopper, waarna deze om stipt 13.15 uur vertrekt.

Gastheer Sebastiaan Brussée en kinderboekenschrijfster Manon Sikkel presenteren de middag en laten samen kinderen ervaren wat een feest het is om te lezen. Manon bedenkt samen met de kinderen een verhaal. Verder is er knutselen, lezen, spelen, taart eten en dansen. Wie mee wil varen op feestboot de Maashopper kan alvast een kaartje kopen bij boekhandel Koops aan de Klaasstraat 17 in Venlo. Kaartjes kosten 5,- euro. De boot vertrekt vanaf de Maaskade in Venlo en meert daar rond 16.00 uur weer aan.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen