Interne verhuizing in Raayland College

Print
Interne verhuizing in Raayland College

Het was een hele operatie, maar uiteindelijk kunnen de leerlingen ongehinderd starten aan het nieuwe schooljaar. Afbeelding: Raayland College

Venray / Smakt -

Vanwege krimp van het aantal leerlingen, maakt het Raayland College in Venray vanaf het nieuwe schooljaar nog maar gebruik van twee derde van het schoolgebouw. Het derde deel van het gebouw wordt verhuurd.

Terwijl de leerlingen genoten van de zomervakantie heeft een verhuisteam in twee weken tijd alles verhuisd binnen het schoolgebouw. Er is gezorgd voor een nieuwe, multifunctionele indeling om zo optimaal gebruik te maken van de ruimtes. De voorbereiding voor de verhuizing startte een half jaar geleden. Het gedetailleerd plan van aanpak heeft ervoor gezorgd dat de hele operatie soepel verliep. De leerlingen startten ongehinderd aan het nieuwe schooljaar.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen