ThemaTheater ‘Zelf Sjöldj’ in Huis van de Wijk

Print
ThemaTheater ‘Zelf Sjöldj’ in Huis van de Wijk

Armoede en schulden staan centraal in de voorstelling van ThemaTheater ‘Zelf Sjöldj’. Afbeelding: Archief De Limburger

Horst -

Wijkcomité Norbertus verzorgt in samenwerking met de gemeentelijke netwerkgroep Armoede op donderdag 5 september een ThemaTheater met de titel ‘Zelf Sjöldj’ (eigen schuld). De voorstelling begint om 19.30 uur in het Huis van de Wijk en De Twister aan de Gebroeders van Doornelaan 25 in Horst.

Via sketches, monologen en liedjes worden verhalen verteld van mensen die in armoede leven of geleefd hebben. Soms met een traan, soms confronterend, maar ook met ruimte voor een glimlach. Het publiek wordt tijdens de voorstelling uitgedaagd door middel van een spel om samen na te denken over hun opvattingen en beeldvorming rondom armoede. Er zijn immers veel vooroordelen over mensen die te maken krijgen met armoede en/of schulden. Lokale vrijwilligersorganisaties en wijkbewoners kunnen de voorstelling gratis bijwonen dankzij een financiële bijdrage van het Kansfonds (www.kansfonds.nl). De organisatie vraagt wel om vooraf aan te melden via voorstelling@norbertuswijk.nl of op het prikbord in het Huis van de Wijk.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen