Populairste man op Tinder met 14.600 matches vond de liefde offline

Print
Populairste man op Tinder met 14.600 matches vond de liefde offline

Afbeelding: EPA

De ‘populairste man op Tinder’ is niet langer single. Wat blijkt: Stefan-Pierre Tomlin leerde zijn vriendin niet via de bekende datingapp kennen, maar langs de good old way: het was een gemeenschappelijke vriend die hen op een feestje aan elkaar voorstelde.

De makers van ’s werelds bekendste datingapp riepen Tomlin, een piloot die ook modellenwerk doet, in 2017 uit tot ‘Mr. Tinder’. De nu 29-jarige Londenaar kreeg in twee jaar tijd 14.600 ‘matches’, goed voor een record.

Ondanks zijn swipe-verslaving leidde het niet tot langdurig liefdesgeluk. Ongeacht de duizenden matches ging hij ‘slechts’ vijftien maal op date. Het leidde tot twee relaties. Tomlin belandde in dateprogramma’s op tv, nam een videoclip op - ‘Swipe Right’ heette de single - en is een graag geziene gast in de Londense uitgaanswereld. Hij kreeg de indruk dat de vrouwen waarmee hij aanpapte dat enkel deden wegens zijn beroemdheid.

En zo bleef Tomlin alleen, maar dat is nu allemaal verleden tijd. Te gast op een feest in een afgehuurde club, liep hij in april Natasha Boon (27) tegen het lijf. Een gemeenschappelijke vriend stelde hen aan elkaar voor. ,,Toen ik haar voor het eerst zag, deed ze me denken aan Marylin Monroe”, verklaarde Tomlin aan The Sun. ,,Ze droeg een strakke rode jurk, om nog maar te zwijgen van haar blonde lokken. Ik was helemaal van de leg, dat gebeurt niet zoveel.” Het was niet meteen raak, de twee deelden telefoonnummers uit, gingen dineren en van het een kwam het ander. Groot voordeel: Boon, die als singer-songwriter vorig jaar deelnam aan de Britse X-Factor, heeft nooit datingapps gebruikt.

Voor Tomlin is Tinder een afgesloten hoofdstuk. Hij en Boon hebben grootse plannen: samen muziek maken en vloggen. Als alles goed gaat, willen de twee zich verloven, trouwen en een gezinnetje stichten.

Dit bericht bekijken op Instagram

S A U C E ?????? @natashaboon91

Een bericht gedeeld door ????????????-???????????? ?? (@itsstefan) op

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen