‘Ut Galerieke’, een creatief initiatief krijgt vorm in Horn

Print
‘Ut Galerieke’, een creatief initiatief krijgt vorm in Horn

Horner handwerkers en kunstenaars gaan exposeren in ‘Ut Galerieke’ Afbeelding: ‘Ut Galerieke’

Horn -

Binnenkort opent in de voormalige bakkerij Gubbels aan de Dorpstraat 41 in Horn ‘Ut Galerieke’ haar deuren. Tien Horner handwerkers en kunstenaars exposeren er hun creaties en verkopen deze in een cadeauwinkel.

‘Ut Galerieke’ is een initiatief van Tonny Hendriks en is onlangs omarmd door Dorpsoverleg Horn, dat graag iets ziet gebeuren tegen de leegstand in het dorp. Vooralsnog is de galerie in het bakkerspand een eerste initiatief, maar als de formule eenmaal is neergezet kan deze ook verhuizen naar een ander pand. De officiële opening is op zaterdag 31 augustus vanaf 11.00 uur. Daarna is ‘Ut Galerieke’ iedere woensdag van 13.00 tot 17.00 uur en iedere zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur geopend. Ook vinden er regelmatig demonstraties en andere creatieve activiteiten plaats.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen