‘Fun Flight Family Festival’ Airwish in Merum

Print
‘Fun Flight Family Festival’ Airwish in Merum

Maak een helicoptervlucht tijdens Airwish. Afbeelding: Strooptocht.EU - Eric Gerbers

Merum -

Stichting Exciting Dreams strijkt komend weekend voor de zesde editie van het ‘Fun Flight Family Festival’ Airwish neer in Merum. Tijdens dit familiefestival krijgen 40 tot 50 gehandicapte en ernstig zieke Nederlandse en Duitse kinderen een verwendag aangeboden. Zij mogen helikopter vliegen, in stoere auto’s rijden, speedboot varen op de Maas, op een motor of trike meerijden en meer.

Voor het eerst is Airwish op drie locaties. Behalve in Merum wordt er ook gevlogen vanuit de Duitse plaatsen Elmpt en Brügge. Gedurende het weekend staan 150 vrijwilligers klaar om de gezinnen te begeleiden en om de bezoekers te voorzien van een natje en droogje. Bezoekers kunnen ook, tegen een kleine vergoeding, meerijden op een trike, boot of auto. Ook een helikoptervlucht is ter plekke te boeken. Verder is er een vuurwerkshow op vrijdagavond, een DJ Battle op vrijdag en een levend tafelvoetbal toernooi op zaterdag. Diverse fantasy- en Disney-figuren zijn present, er zijn springkussens, kinderspelen, DJ’s, artiesten en andere performers, die allemaal pro deo meewerken. Locatie is het schietterrein van schutterij St. Anna, aan de Broekveeweg in Merum. Het terrein is van 23 tot en met 25 augustus alle dagen geopend vanaf 10.00 uur.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →