Intratuin Maastricht is 5 jaar na verhuizing opnieuw toe aan uitbreiding

Print
Intratuin Maastricht is 5 jaar na verhuizing opnieuw toe aan uitbreiding

De uitbreiding van de kas van het tuincentrum aan de Molensingel is nog in volle gang. Afbeelding: Intratuin

Maastricht / Itteren -

Tuincentrum Intratuin in Maastricht is vijf jaar nadat het verhuisde naar een groter onderkomen opnieuw bezig met een forse uitbreiding.

De buitenverkoop aan de Molensingel is uitgebreid van 2500 vierkante meter naar circa 4000 m2. Ook zijn er 90 extra parkeerplaatsen aangelegd, waardoor er nu 425 auto’s bij het tuincentrum kunnen parkeren. De uitbreiding van de kassen is bijna afgerond. Het bebouwde gedeelte van het tuincentrum meet 11.000 m2 en krijgt er 2000 m2 bij.

Het tuincentrum aan de oostkant van Maastricht verhuisde in 2014 enkele honderden meters om flink te kunnen uitbreiden. Het bedrijf zegt dusdanig hard te groeien dat de uitbreidingen nodig zijn om de klanten optimaal te kunnen blijven bedienen. Het personeelsbestand is gegroeid tot zo’n 95 medewerkers.

Het tuincentrum rondt de uitbreiding half oktober af tijdens een speciaal weekend dat ook in het teken staat van het 50-jarig bestaan van de zaak.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen