Fortuna neemt komend weekend besluit over Zwitserse verdediger

Print
Fortuna neemt komend weekend besluit over Zwitserse verdediger

Mica Pinto. Afbeelding: Pro Shots/Toin Damen

Sittard / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Fortuna Sittard neemt komend weekend een besluit over Martin Angha. De Zwitserse verdediger traint vrijdag nog mee en daarna wordt een knoop doorgehakt over het eventuele vastleggen van Angha.

Angha maakt op de trainingen tot nu toe een prima indruk, dus de kans lijkt groot dat Fortuna wel met hem in zee wil.

Malsa en Heerings

Naast Angha trainden donderdag ook Mickaël Malsa en Kai Heerings nog mee. De eerste hoopt Fortuna de komende periode nog te verhuren of verkopen, Heerings houdt zijn conditie op peil in Sittard. Het is volgens Fortuna niet de bedoeling dat hij uiteindelijk alsnog wordt vastgelegd voor komend seizoen. Carlos Faya tot slot traint nog mee tot aan de winterstop. Mocht hij zich blijven ontwikkelen dan wil Fortuna ook graag met hem in zee.

Terug op het trainingsveld is ook Wessel Dammers. De verdediger doet nog niet mee aan partijspellen en dergelijke, maar is wel weer terug in Sittard. Zijn comeback in het veld is voorlopig nog niet te verwachten.

Geblesseerden

Mica Pinto, Jorrit Smeets en Alex Carbonell stonden donderdag niet op het veld. Carbonell kampt nog met een enkelblessure die hij vorige week vrijdag opliep, maar bij Fortuna verwacht men niet dat hij er heel lang uit ligt. Jorrit Smeets kampt met een hamstringblessure. De ernst van zijn kwetsuur is nog niet helemaal duidelijk, Pinto daarentegen sluit vermoedelijk wel weer op korte termijn aan.

Luister hier naar een nieuwe aflevering van de voetbalpodcast van De Limburger:

Video: De Limburger