Theatervoorstelling legt de impact van depressie bloot

Print
Theatervoorstelling legt de impact van depressie bloot

Afbeelding: MGL/Harry Heuts

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp / Maastricht / Itteren -

De gemeente Eijsden-Margraten vertoont in samenwerking met Mondriaan op dinsdag 24 september in Rijckholt de gratis toegankelijke theatervoorstelling Blueprint; over de impact van depressie. De voorstelling begint om 9.30 uur in Kaffee Riékelt, Rijksweg 184 in Gronsveld.

Bijna één op vijf Nederlanders krijgt in zijn of haar leven een depressie. In Zuid Limburg is het aantal depressieve klachten hoger dan in de rest van het land. Bij depressieve klachten is vroeg ingrijpen van groot belang.

De voorstelling

Blueprint toont de kwetsbaarheid van geluk en laat de impact van depressie op de persoon zelf en zijn/haar omgeving zien. Tijdens deze informatieve avond is er zowel voor als na de voorstelling deskundige uitleg en gelegenheid om met preventiemedewerkers van Mondriaan en ervaringsdeskundigen van gedachten te wisselen. In verband met het beperkt aantal plaatsen is aanmelden gewenst. Aanmelden via m.ahsmann@mondriaan.eu of telefonisch via 088 5069413.