Gewonde bij ongeluk op A2 bij Weert: verkeer vastgelopen

Print
Gewonde bij ongeluk op A2 bij Weert: verkeer vastgelopen

Afbeelding: Nederweert24

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Bij een ongeluk op de A2 ter hoogte van Weert is donderdagmiddag een persoon gewond geraakt. Het slachtoffer is inmiddels overgebracht naar het ziekenhuis.

Twee personenauto’s kwamen omstreeks kwart voor vier ter hoogte van de Schoorbrug op de snelweg in Weert met elkaar in botsing. Politie, ambulances en ook de brandweer werden gealarmeerd. Eén van de inzittenden is per ambulance met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Vanwege het ongeval ontstond een file van ruim negen kilometer in de richting van Eindhoven. Tussen Grathem en Nederweert liep het verkeer helemaal vast. De vertraging voor de weggebruikers liep volgens de ANWB op naar zo’n 40 minuten. Automobilisten kregen het advies om via Venlo over de A73 en A67 om te rijden.

Een berger heeft beide voertuigen opgehaald.

Kijk hier voor de actuele verkeersinformatie.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen